INFO PROJECTEN CONTACT

 

‘Rutger Graas meubelmaker / meubelvormgever’ staat voor de hoogste kwaliteit in de vormgeving van meubelen en interieurs.
Met groot ruimtelijk inlevingsvermogen en grondige materiaalkennis weet hij de wensen van zijn opdrachtgevers altijd tot een hoogwaardig eindresultaat te brengen.
Technische perfectie in de ontwikkeling en uitwerking van zowel zijn ontwerpen als de uwe, gaan hand in hand samen met een compromisloze uitvoering. Met een bijzonder oog voor detail stralen zijn ontwerpen kracht en ogenschijnlijke eenvoud uit zonder aan charme en sierlijkheid te verliezen. Tegelijkertijd laten zij zijn liefde voor het vak zien.

Een meubel door Rutger Graas’ handen vervaardigd, overtuigt door functionaliteit en duurzaamheid. In zijn benadering staat gebruiksvriendelijkheid voor de klant altijd hoog in het vaandel. Opdrachten worden zorgvuldig en efficiënt behandeld waardoor in het verleden ook complexe projecten uitermate succesvol zijn uitgevoerd.

De zorgvuldig geselecteerde houtsoorten zijn afkomstig uit goed beheerde bossen volgens FSC normen, zodat het milieu geen onnodige schade wordt toegebracht.

‘Rutger Graas meubelmaker / meubelvormgever’ is gevestigd in  Amsterdam. Hij werkt in een verzamelwerkplaats welke buiten alle faciliteiten voor hout- en metaalbewerking, ook veel know-how en feedback biedt, zodat alle uitdagingen in elke vorm tot een hoogwaardig eindresultaat worden gebracht.