INTERIEUR


 

STADHOUDERSKADE


Dit project kwam tot stand door de tijd te nemen. Het karakter van dit interieur leeft door de samengroeïng van persoonlijke keuzes en bijzondere materialen, aangevuld met mijn adviezen. Kenmerkend zijn de grote volumes met eigen kleur en materialiteit waarbij een harde lijnvoering de kijkrichting bepaalt.


BILTHOVEN


Bijzondere ontwerpen verdienen bijzondere aandacht.
Al het meubelwerk wat hier is toegepast brengt zijn eigen karakter in de ruimte. Materiaal, kleur en lijnvoering zijn telkens weer uniek. Ontwerpen van Henk Dogger.


VECHT en SCHANS


Een boerenhof werd omgebouwd tot B&B, door intensieve samenwerking met de opdrachtgever hebben we met veel zorgvuldig gekozen details een karaktervolle plek kunnen maken. De sfeer voelt daarmee aan alsof het er altijd zo geweest is.


JAREN 30 KEUKEN


Deze keuken kwam tot stand door de vraag of ik een jaren ‘30 keuken kon redden en kon omvormen tot een keuken in de jaren ‘30 sfeer, maar dan met modern comfort en met behoud van de karakteristieke details. Deze blauwe kleur kwam als verrassing onder vele oude verflagen tevoorschijn.


JONGENSKAMER


Deze jongenskamer is ontworpen door en voor twee broertjes, aangevuld met de herhaling van details die het huis zo’n fijne plek maakt. Met een heuse klimkast van oude kasten om op de speelzolder te komen! Alles gemaakt met lokaal hout wat door een windmolen werd gezaagd.