MEUBELS


BADKAMER


Bij deze badkamers kreeg ik veel vrijheid om alle gewenste functies onder te brengen. De kleine badkamer kreeg een slimme manier van opbergen door geen lades te maken, maar een vertanding van opbergbakken. De grote badkamer heeft alle functies van wat in een badkamer zoal in de weg kan staan netjes achter de fronten opgeborgen. Opgeruimd staat netjes!


TAFELS


Voor veel ontwerpers, architecten en particulieren heb ik de loop der jaren een aantal bijzonder mooie tafels mogen maken. Ze zijn altijd gemaakt voor intensief gebruik waarbij het materiaal eerder tot leven komt dan dat het minder mooi zal worden door slijtage.


MEUBELS VAN DE MOLEN


De aanschaf van een boom leidde ertoe dat ik samen met collega’s een meubelcollectie heb ontwikkeld onder de naam Meubels van de Molen. Waarbij we lokaal hout, op windkracht gezaagd in een houtzaagmolen, lokale ambachten, natuurlijke droogprocessen en natuurlijke verduurzaming tot uiting wilde laten komen door dat in tijdloze vormgeving te gieten.

www.meubelsvandemolen.nl


STUDIO MOLENSCHOT


Studio Molenschot kwam met de vraag of ik niet alleen met glad en perfect hout werk en ook wat meer karakter kon toestaan, om vervolgens met deze vormtaal aan de slag te gaan. Een interessante samenwerking die tot een interessant eindresultaat heeft geleid.

www.studiomolen.nl


TV-KASTEN


Het wegwerken van een tv op een mooie manier is vaak best lastig. Bij deze twee meubels is ook de audio weggewerkt.